Betway е букмейкър със завидна репутация на международния пазар. Той оперира от 2006-та година и се смята за един от водещите бетинг сайтове във Великобритания и повечето европейски страни. От март месец на 2022 година компанията вече е част и от българския онлайн пазар за спортни залози. След като се сдоби с официален лиценз от НАП, платформата отвори врати и приема заявки за откриване на игрални сметки. Имайте на предвид, че при завършване на всяка нова betway регистрация, нейният притежател ще получи редица привилегии и специални предложения. Останете с нас, за да разберете петте най-добри възможности за спортни залози, които ще са достъпни за вас, ако разполагате с акаунт в новия бетинг сайт у нас.

Betway стартов бонус

По примера на всички лидери в индустрията и Betway щедро посреща своите нови клиенти. В тази страница обаче новорегистрираните български играчи имат право на избор. Тяхно е решението дали ще предпочетат стартова оферта за спортни залози, или за казино. Интересното тук обаче е следното и то клони да предпочетете бетинг офертата за добре дошъл: в нея няма изискване за превъртане на бонус сумата, за да можете да изтеглите печалбата си. Стартовата промоция за спорт в Betway е 100% депозитен бонус.

Bet Builder

Това е друга специална оферта, която само официално регистрираните клиенти в Betway ще получат. Става въпрос за опцията да създавате свои собствени залози. В сайта обаче ще я откриете под името #BETYOURWAY. На практика обаче функцията работи като прототипа й в останалите бетинг сайтове. Можете да съставяте ваши собствени множествени залози със селекции, които да са отделни пазари, касаещи се до едно конкретно събитие. Крайният коефициент на такива комбинации е доста апетитен, между другото.

Залози на живо

Единствено и само потребителите с регистриран акаунт в Betway ще получат правото да залагат на живо в сайта. Имайте на предвид, че залозите в реално време тук не са отделени в своя собствена секция, какъвто е класическият случай при повечето съвременни букмейкъри. Когато в дадена спортна дисциплина има предвидени залози на живо, до името й ще видите специална икона. Тя е в зелено и има надпис „live”. Списъкът с всички налични видове спорт – близо 30 на брой – са достъпни в лявата част на вашия екран.

Пряко проследяване на събитията

И като споменахме залозите на живо в Betway, имайте на предвид, че тази услуга на компанията е представена по един модерен и много потребителски ориентиран начин. Операторът, например, предоставя възможност на своите регистрирани играчи да проследят събитието, за което има предвидени залози на живо. Live streaming услугата за пряко предаване на мачове е достъпна само за официално регистрирани играчи. Тя обаче не винаги е активна. За тези събития, за които няма пряко предаване, Betway се реваншира с подробна анимирана схема за всичко случващо се в на терена в реално време.

Кеш аут функция

Последно, но не по важност, Betway ви дава правото да се откажете от вече поставен от вас залог и дори да приберете известна печалба от него. Дори и главно тогава, когато решите, че сте направили грешен ход, гледайки хода на събитията в конкретния мач. Става дума за опцията Кеш аут. Когато тя е валидна за даден залог, Betway ще ви предложат възможността да им го продадете срещу определена сума. Ако я приемете, вашият залог ще бъде деактивиран, тоест няма да има никакво значение дали прогнозата ви ще се окаже вярна, или грешна. Функцията е страхотен начин да намалите финансовия риск в случаите, когато вземете грешно бетинг решение.

Разгледайте сайта на Betway, защото в него ще откриете още много други интересни предложения. А в момента, в който се регистрирате в него, ще получите пълното право да ги използвате.