ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Светът на ските бе разтърсен от трагичната новина за шокиращата смърт на световния шампион по ски-акробатика Павел Кротов. 30-годишният руснак починал внезапно по време на съня си преди дни, когато един от кръвоносните му съдове се спукал.

Старши треньорът на руския национален отбор Александър Понгилски разпространи тъжната вест и даде подробности какво е причинило смъртта на спортиста. Според различни предположения той се е нуждаел от спешно лечение, за да съхрани шансовете си за оцеляване.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Лекарите съобщиха, че Павел Кротов е умрял заради кръвоизлив в мозъка. По време на сън се е спукал кръвоносен съд", обясни Понгилский пред руските медии.

Павел Кротов бе сред най-изявените руски скиори. Върхът в кариерата му идва през 2021 година, когато става световен шампион в отборната акробатика и бронзов медалист в индивидуалната програма от Алмати в Казахастан. Той има две победи и шест класирания на подиума за Световната купа. Участник е на зимните Олимпийски игри в Сочи 2014 и в Пьончан 2018.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК