ЦСКА вече има и клуб по кикбокс и муай тай. Председател на новото дружество е лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца. Клубът ще бъде част от Обединени спортни клубове ЦСКА. 

По повод учредяването му на стадион "Българска армия" се проведе пресконференция. На нея говориха Иван Велчев, треньорът на националния отбор и ЦСКА Станислав Бахчеванов, шампионът в смесените бойни изкуства Деян Топалски и председателят на Обединени спортни клубове ЦСКА Георги Калчев.

"Армейци, с радост Ви съобщаваме, че голямото семейство на Обединени спортни клубове ЦСКА се увеличи с още един член. Роди се нов спортен клуб по кикбокс и муай тай, който ще носи името с четирите свещени букви и на емблемата му ще грее звездата на ЦСКА.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Основоположник и председател на новото дружество е лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев, а главен треньор е легендата в българския кикбокс Станислав Бахчеванов.

Целта пред новия клуб е само една - да ражда шампиони, възпитани в духа и моралните ценности на армейската общност, които с успехите си да бъдат повод за национална гордост в Европа и света. На добър час, армейци! Нека силата бъде с вас! Само ЦСКА!", написаха "червените" на сайта си cska.bg, публикувайки видео от пресконференцията:

Информация за тренировките по кикбокс и муай тай - ТУК!