ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Австралийската звезда на сърфа Крис Дейвидсън почина след сбиване пред една от кръчмите в Сидни. Според свидетели, 45-годишният Дейвидсън е разбил главата си на паважа, след като е бил пратен в нокаут от опонента си в сбиването.

На мястото на инцидента бързо е пристигнал екип на спешна помощ, а сърфистът е открит в безсъзнание на земята. Той е откаран в болница, където малко по-късно е починал.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

30 минути след сбиването е арестуван 42-годишният Грант Коулман, който е обвинен за нападение и убийство. Задържаният по-късно е освободен под гаранция и през ноември трябва да застане пред съда.

Крис Дейвидсън е родом от Сидни и пробива в професионални сърфинг през 2010 г. Още на 19-годишна възраст той придобива популярност, след като на състезание през 1996 г. елиминира тогавашния световен шампион Кели Слейтър в два манша.

„Имах много сериозни битки с Крис. Един от най-талантливите сърфисти, които познавам. Смъртта му е тежък удар за нашия спорт“, обяви Слейтър, който е 11-кратен световен шампион.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК