След ужасна автомобилна катастрофа на 21 октомври, само на 20 години си отиде хокеистът на ЦСКА Ники Димов, обявиха от клуба.

Димов започва да тренира още 7 годишен в детската школа на ЦСКА. Преминава през всичките възрастови групи на отбора, в повечето като капитан на тима. От 2017 г. хокеистът започва да работи с най-малките в учебната група на ЦСКА и да ги учи на първите стъпки в хокея на лед.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Винаги усмихнат, отговорен и със страхотно отношение към децата. Едновременно с работата като треньор, през 2019г. Ники пое тежката задача да стане капитан на мъжкият ни отбор, който по това време беше изключително млад състав. С огромен респект от страна на съотборници и ръководство, той се справяше с всяка една трудност по пътя. Съдбата ни го отне твърде, твърде рано. Ти винаги ще бъдеш с нас в съблекалнята и навсякъде, където сме ние. Никога няма да те забравим! Сбогом Ники! Хокейният клуб ЦСКА изказва своите най-искрени съболезнования към семейството на Николай Димов. Поклонението ще се извърши на 25 октомври, понеделник от 14.00ч. на централни гробища", написаха "армейците" в социалните мрежи.