ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българската звезда в планинското колоездене Изабела Янкова претърпя тежко падане в Шотландия и отпадна от световното първенство в Глазгоу.

19-годишната спортистка публикува снимки и клипчета в профила си в "Инстаграм", показвайки пораженията по тялото си след инцидента. 

"Направих тежко падане и в момента съм с леко сътресение на мозъка. Едното ми око е посинено, подуто и раздрано. Случи се на един по-опасен скок. Не се оплаквам, защото нашият спорт е рисков и всеки знае какво може да очаква на старта. Ще се оправя", коментира Изабела, която се озова в болница след случилото се.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Трябва да приемаш върховете и паденията, и напоследък се подобрих много в приемането на паденията. Знам, че ще го преодолeя, но ме боли много. Душата, тялото и ума.

За всички хора, които са страдали дори повече през тази седмица - вие сте по-силни, отколкото осъзнавате. По-способни сте, отколкото сте си мечтали. И сте по-обичани, отколкото може да си представите.

Благодаря на екипа ми, на спонсорите, на семейството и на приятелите. Винаги ще се връщам по-силна. Успех на всички днес!", написа Изабела Янкова в "Инстаграм".

Родената в Тетевен талантлива спортистка стана световна шампионка при девойките през 2021 г., а също така е двукратна европейска шампионка.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!