Ярки светлини, солидни печалби, завладяващи развлечения и още много предлага Лас Вегас. Мечта на много бетинг ентусиасти е да го посетят, а за един от тях ще има тази възможност, благодарение на новата промо активация на inbet – „ВЕГАС томбола“.

За да зарадват потребителите, наскоро inbet представиха своята нова секция „ВЕГАС“, изпълнена с много хитови заглавия, които предоставят на клиентите пълноценно и изцяло онлайн изживяване в типичната за града атмосфера. Заедно с новата секция, от inbet предлагат на потребителите и възможност за участие в томбола за почивка до там за двама. Освен голямата награда – блян за почти всеки казино ентусиаст, в солидния награден фонд се включват още над 270 броя награди за останалите победители.

Някои от вас ще се запитат защо Лас Вегас е блян за мнозина и защо голямата награда е почивка там, нека ви припомним:

Лас Вегас - мястото, на което всеки иска да отиде – от бетинг ентусиаст до запален турист

На света има толкова малко места, на които хората мога да се радват на пълноценни забавления. Но Лас Вегас продължава да бъде една от най-желаните дестинации, заради впечатляващата си архитектура, първокласни хотели и игрално оборудване от най-висок клас.

Храна, която си заслужава да пропътуваш света

Каквато и кухня да обичате, колкото и рядко да се срещат ястията, които харесвате, във Вегас със сигурност ще намерите точното място, на което да ви ги предложат. Множеството 5-звездни хотели предлагат отлични първокласни менюта, а за любителите на бургерите – възможностите са също толкова необятни.

За любителите на природата

Във Вегас има по нещо за всеки – дори за любителите на природата, каквито често са дамите. Възможностите за еднодневни екскурзии до близките природни забележителности са неограничени - каньонът Ред Рок, езерото Мийд, Долината на смъртта в Калифорния и Националния парк в Юта също предлагат незабравими изживявания.

Пазаруване на воля

А за женската аудитория, Лас Вегас е перфектен, заради своите големи възможности за пазаруване. Градът е известен с премиум аутлетите си, разполагащи с множество дизайнерски дрехи и марки, и големи отстъпки. Гарантираме, че всяка една жена, обичаща модата, ще остане впечатлена от града.

Промоцията „ВЕГАС томбола“ продължава до 30 юни 2023. А на 3 юли 2023 ще станат ясни клиентите на inbet, грабнали вълнуващите над 270 броя награди.

Повече информация за атрактивната промоция на inbet може да научиш на следния линк:  https://inbet.com/promotions.