Спортната организация „We Love Aerobics“ (Ние обичаме аеробиката) със съдействието на образователен център „Фитнес Училище ProSkills“ организира спортно-развлекателно събитие в Южен парк на 23 юли. 

Мероприятието няма състезателен характер и има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на градския човек и да насърчи хората към повече движение и спорт. Инициативата е насочена към развитие на социалните умения на хората чрез спортни активности, поднесени по забавен и достъпен начин. 

"Каня ви на едно различно спортно събитие. Елате да спортуваме заедно на открито в Южен парк. Ще играем волейбол, народна топка, ще има много танци, ще общуваме. Ще бъде страхотен празник", коментира организаторът Мартин Гаджев, който е едно от най-известните лица във фитнес индустрията в България.

Събитието включва и спортно-развлекателни игри за малки и големи, както и аеробни тренировки, презентирани от популярни фитнес инструктори на специално изградено съоръжение (сцена). 

"Ще ви срещнем с нашите презентъри, гости на фестивала ни, които ще представям тренировки като Зумба, Пилатес, ДенсЕкстрийм, КомбатЕкстрийм, Аероденс, Табата - това са една част от тренировките, в които ще може да участвате. Програмата включва и награди, които ще бъдат осигурени от нашите партньори и спонсори на събитието.
Не пропускайте да станете част от най-горещото събитие това лято и да си тръгнете с награда, като колело, релаксиращ масаж или членска карта във фитнес зала", добавиха организаторите. 

Предстоящият спортен форум е насочена към жителите и гостите на София и ще предложи широка гама спортни занимания под ръководството на професионални треньори и инструктори.  

Събитието ни ще се проведе в рамките на един ден в Южен Парк – 23 юли (събота). В часовия трафик от 10:00 часа до 18:00 часа. Програмата ще бъде съобразена с всички изисквания на Столична Община за провеждането на едно безопасно спортно събитие, на основание нормативни изисквания и установени мерки. Събитието се реализира с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития. София – 23 юли – "We Love Aerobics"!