НЮ ДЖЪРСИ ДЕВИЛС – Сан Хосе Шаркс 3:2
(0:0, 1:2, 2:0)
* Кайл Палмиери вкара два гола в трети пореден мач, а Ню Джърси Девилс спечели първите си три срещи от старта на шампионата за втора поредна година. Така "дяволите" остават единственият тим в НХЛ без загуба от началото на сезона. Жан-Себастиан Деа също беше точен за Ню Джърси, а Кийт Кинкейд се отличи с 37 спасявания. Джо Павелски се разписа за Сан Хосе и стана едва третият играч в историята на клуба със 700 точки в НХЛ. Тимо Майер също беше точен за „акулите“, а Мартин Джоунс отрази 33 удара при втората поредна загуба на Шаркс. Срещата беше белязана и от любопитен факт. Съдията Гарет Ранк получи контузия и не успя да завърши срещата, а двубоят беше рефериран до края от трима арбитри.

Сейнт Луис Блус – АНАХАЙМ ДЪКС 2:3
(0:1, 2:0, 0:2)
* Анахайм се завърна начело на Западната Конференция, след като спечели гостуването си в Сейнт Луис, което мина през обрати в резултата. Якоб Силверберг, Брент Стрийт и Андрю Колиано бяха точни за „патоците“, които спряха серията си от две поредни загуби. Вратарят на тима Раян Милър направи 29 спасявания, а Хампус Линдхолм се отличи с две асистенции. Александър Стийн и Тайлър Бозак се разписаха за Сейнт Луис. Вратарят Чад Джонсън отрази 28 удара, но не предотврати втората поредна загуба на „блусарите“ и общо четвърта за петте мача на тима от началото на сезона.

УИНИПЕГ ДЖЕТС – Каролина Хърикейнс 3:1
(0:0, 0:0, 3:1)
* Браян Литъл вкара победния гол за Уинипег 2:09 минути преди края на мача, а точно секунда преди финалната сирена Кайл Конър се разписа на празна врата. Преди това Патрик Лайне беше открил за Джетс, а Майкъл Фърланд изравни за Каролина. Поражението сложи край на серията на Хърикейнс от четири поредни победи. Джош Мориси се отличи с две асистенции за Уинипег, а Лоран Бросоа направи 42 спасявания. Вратарят на „уруганите“ Петър Мразек отрази 23 удара.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НХЛ