Втородивизионният хандбален клуб Мастер се кани да окаже сериозна съпротива на елитния „Левски“ в утрешната контрола между двата тима. Срещата е от 19:30 часа в зала „Арена Армеец“.

Президентът и играещ треньор на клуба Веселин Коцев е привлякъл двама играчи на проби, които ще тества в мача срещу „сините“. Целта на Мастер е през пролетния полусезон да спечели пълен актив от точки и да се класира за участие в „А“ група.

Амбициозният президент на клуба обяви пред БЛИЦ, че през следващата седмица ще подпише договор за сътрудничество с един от най-големите хандбални клубове в света. Той разкри, че се очакват и споразумения с три големи български фирми, които да обезпечат участието на тима в „А“ група през другия сезон.

Както е известно, „Левски“ също има амбициозни планове и за тяхното изпълнение през тази зима се подсили с пет нови попълнения – българите Георги Георгиев, Иван Чорбаджийски и Ангел Духов, македонецът Боян Белевски и гръцкият хандбалист Йоргос Кирякидис.

Срещата между двата отбора има и допълнителен заряд, тъй като президентите на двата клуба Ралица Младенова („Левски“) и Веселин Коцев (Мастер) са сключили изключително атрактивен облог – загубилият плаща общия банкет на двата отбора.