До края на януари WINBET ще предложи поредица от специални предложения, свързани с различни спортове. Волейбол, футбол, зимни спортове, хандбал и баскетбол ще донесат допълнителни бонуси и възможности за потребителите на платформата winbet.bg.

На 10 януари, участието на Алберт Попов в слалома за Световната купа в Аделбоден, Швейцария, може да донесе до 100 лева бонус залог на всеки потребител направил минимален залог от 20 лв. при минимален коефициент от 1.30 на избрано от него събитие от спортовете  биатлон, бобслей, кърлинг, ски бягане, ски алпийски дисциплини, ски скокове, сноуборд, хокей на лед и хокей с топка (банди).

Волейболните ни национали ще гостуват на Австрия в квалификационен мач за Европейско първенство и всеки гейм на българския отбор ще донесе 10 лв. бонус за залагания за всички потребители, които направят залог за срещата за минимум 20 лв. и при коефициент поне 1.30.

На 16 януари, Ливърпул ще приеме Манчестър Юнайтед в мач от поредния кръг на английската Висша лига. Залози от минимум 20 лв. и коефициент 1.30 или по-висок ще донесат на потребителите на winbet.bg 50 бонус завъртания за играта Vampires vs Wolves на Pragmatic Play. Потребителите, които публикуват във фейсбук профила си снимка с печалбата си от тези бонус-игри и поставят #FreeBetDerby в поста, ще получат и бонус за спортни залози, равен на размера на печалбата от бонус-игрите.

Лос Анджелис Лейкърс ще гостуват на Милуоки Бъкс на 22 януари в мач от NBA и всяка тройка в срещата може да донесе по 1 лев за спортни залози на потребителите, които направят залог за срещата от 20 лв. или повече, при минимален коефициент от 1.30.

Спортният месец на WINBET ще завърши с финала на Световното първенство по хандбал, който ще се състои на 31 януари в Кайро, Египет. Всеки гол в мача ще донесе по едно бонус-завъртане за играта Vampires vs Wolves на Pragmatic Play. Квалифициращи за тази промоция ще бъдат залози за срещата от минимум 20 лв. и при коефициент поне 1.30.

Всички подробности, правила и условия за тези предложения са публикувани тук.