WINBET стартира нови турнири за любителите на спортните залози в платформата  winbet.com. Феновете на Висшата лига на Англия ще се състезават за парични премии на обща стойност 55 555 лв., а потребителите, които предпочитат залозите „на живо“ и функцията за ранно уреждане на залози „Кешаут“ ще имат шанс да се преборят за премии на обща стойност 50 000 лв.

Турнирът WINBET Open Premier League започна на 1 март и ще продължи до края на първенството във Висшата лига на Англия на 1 юни 2021 г. В турнира автоматично участват всички потребители на платформата winbet.bg, които поставят единични залози за мач от тази лига, без ограничение за размера и броя на залозите или коефициентите, при които са поставени. За целите на турнира се зачитат единствено залози направени с реални средства.

В зависимост от нетната печалба, реализирана от своите залози за всеки отделен мач, играчите печелят „нетни точки“, с които участват в класиранията на потребителите за съответния мач и, респективно, за месечното и генералното класиране  в турнира. Голямата награда за класираният на първо място в турнира играч е 5 555 лв. Всички подробности за правилата и наградите в турнира WINBET Open Premier League са публикувани на официалната страница на WINBET.

Любителите на пазарите „на живо“ в секция Спорт, които предпочетат функцията за ранно уреждане на залози „Кешаут“ (Сash-Оut) участват в WINBET Кешаут Турнир, който ще продължи до 2 април 2021 г. За турнира се зачитат всички единични и множествени залози „на живо“, поставени с реални средства, без значение на тяхната стойност, брой, използваният коефициент и вида спортно събитие, за което са поставени, които бъдат уредени с функцията „Кешаут“.

За всеки такъв залог, участниците в турнира ще печелят точки, изчислени по специална формула, които ще определят класирането на участниците за ежедневното и крайното генерално класиране за паричните премии. Всеки ден до 31 март, WINBET ще раздаде парични премии до 500 лв., а след уреждането на всички залози до 1 април включително ще бъде определено и генералното класиране, където голямата награда ще бъде 5000 лв., а парични премии ще получат всички играчи класирани от първо до 30-о място. Пълните правила и условия на WINBET Кешаут Турнир са публикувани тук.

Участниците в двата турнира ще могат да следят своята позиция в дневните класирания и генералното класиране в меню Турнири на winbet.bg.