Причината за смъртта на хърватския хандбалист на Бутел (Охрид) Денис Тот, който почина в болница в Северна Македония, се оказа съвсем различна от разпространената информация от медиите в Скопие. Братът на 27-годишния спортист – Борис Тот, разказа съвсем различна история.

Както е известно, вчера Балканският полуостров беше потресен от новината, че Денис Тот е починал следствие на нанесен побой. Той е бил приет в болница с множество наранявания и има съмнения, че е бит с метални предмети. Именно заради тези подробности информацията предизвика широк отзвук и доведе до реакцията на брата на починалия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не знам дали македонските медии ги е срам, че разпространиха такава лъжа, за да спечелят повече прочити. Денис е починал от сърдечен удар. Той няма никакви физически наранявания по тялото си. Не му е нанасян побой. Информацията е пълна лъжа. Срамно е, че по такъв начин се печели интерес към медията“, коментира Борис Тот пред хърватски издания.

Oсвен за Бутел от Охрид, покойният Денис Тот е играл още в испанския Адемар Леон, австрийския Брук, както и Пореч и Беловар.