Една от руските звезди във фигурното пързаляне Анна Погорилая нападна жестоко своята колежка Елизавета Туктамишева, която стана популярна с това, че се съблича гола на леда при свое изпълнение и го прави редовно на състезания.

Бронзовата медалистка от световно първенство Погорилая сподели, че ще се срамува да се разсъблече така на открито и добави, че това не е добър пример за бъдещите поколения.

„Не съм от хората, които с въодушевление приемат номера на Туктамишева. Никога не бих се съблякла на обществено място. Имам респект към себе си. Бих се чувствала некомфортно, ако моите деца виждат такива изпълнения и ме питат: „Мамо, какво е това?“, нападна Погорилая своята колежка на леда.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Туктамишева побърза да отговори на критиката и призова Погорилая по-добре да се концентрира върху своята кариера, отколкото да се занимава със своите колеги.

„Аня, ти ми отдели твърде много внимание. Не страдам от липса на внимание. На децата ще покажа как да имат респект към по-старите атлети, треньорите и тяхната работа, вместо да обвиняват другите за провалите си“, написа Туктамишева в „Туитър“, акцентирайки върху спада в кариерата на Погорилая.

Елизавета Туктамишева привлича вниманието, повтаряйки своя номер със стриптийза на стюардесата по време на своите представяне на различни състезания. Световната шампионка от 2015 година изпълнява номера си под съпровода на песента на Бритни Спиърс "Токсик" и се разсъблича на леда, показвайки красивите си форми, а много други състезателни вече се опитват да я копират.