Олимпийските ни шампионки по художествена гимнастика Ерика Зафирова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова разкриха какво ще представлява спектакълът “Големите малки“ на UNICEF и "Нова телевизия" , който ще се проведе на 29 януари и как протича техния живот след отказването им от спорта, с който донесоха на злато на България от Токио 2020.

„Истината е, че художествената гимнастика не е чак толкова добра основа за всякакъв вид танци. Симона и Мадлен със сигурност се справят най-добре от целия ансамбъл. Тервел Пулев също ще участва в представлението като ще бие тъпан, това можем да разкрием“, заявиха гимнастичките пред "Нова телевизия".

„За нас най-големите учители са нашите родители и веднага след това са треньорите. С наставниците сме прекарали много повече време, отколкото със семействата. Научили са ни на всички принципи в живота. Само 2 месеца преди Олимпиадата се проведе Европейско първенство, което ни подейства доста отрезвяващо. То беше доста разочароващо и неуспешно за нас, но ни направи по-сплотени“, завършиха Олимпийските шампионки.