Любимите златни момичета на България отново са заедно. Голяма част от тях се подготвят за грандиозния спектакъл на Слави Трифонов „Има такъв народ”. Пет от грациите – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Снежана Дечева, тренират усилено от около три месеца за шоуто.

Първият концерт спектакъл ще бъде на 16 юни в зала „Арена Армеец” от 20:00 часа. Тъй като беше съвсем ясно, че ще има огромна вълна от желаещи и едно представление няма да бъде достатъчно, от шоуто на Слави обявиха още една дата – 17 юни. Впоследствие стана ясно, че концерт ще има и на 18 юни.

Така в три поредни дни освен любимите песни и изпълнения на водещия и „Ку-ку” бенд феновете ще се насладят и на „златните момичета”, които донесоха толкова радост с успехите си от есента на 2009 година до Олимпиадата в Рио миналото лято.

Почитателите на ансамбъла, донесъл 81 медала на България, да се готвят за уникални изненади. Отново ще има много красота и стил... Веднъж те вече взривиха "Арена Армеец" на бенефиса си на 17 ноември миналата година, сега ще бъде още по-зрелищно.

Две от любимките - Цветелина Найденова и Ренета Камберова, вече загряха за представлението с екипа на Слави Трифонов. Те бяха част от най-новия клип на изпълнителя - "Тя".
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Ето ги по време на подготовката в залата на "Раковски":