ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Златното момиче Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди днес в 8.15 ч. в екипа на д-р Даниел Ставрев от болница „Селена“. Бебето дойде с тегло от 3 870 грама и ръст 54 сантиметра.

Стволови клетки от пъпна връв родителите избраха да съхранят в българската тъканна банка "Селена целс“ като застраховка на здравето на бебето.

Бременността на Катрин премина сравнително леко. През първия триместър бившата гимнастичка се сблъскала с всички неприятни симптоми, съпътстващи началото на бременността, но неразположението бързо отстъпило място на насладата от растящия нов живот.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Че очаква дете, Катрин разбрала през октомври на летището, на път за Финландия, където гимнастичката провела майсторски клас. Тестът за бременност подарила на половинката си Станислав Сивков след завръщането си в България. Съвсем малко след това идва и предложение за брак пред коледната елха на площада в Пловдив. Десетки приятели на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант „Ще се омъжиш ли за мен?“, а бъдещият татко падна на колене.

Катрин очаква да се завърне към работното си ежедневие веднага щом се възстанови от раждането. След постигането на множество победи в спортната си кариера обаче, талантливата гимнастичка изглежда е планирала още по-емоционална житейска промяна, като смята да не отлага дълго следващото бебе.