Легендата Франк Лампард записа първа победа във Висшата лига начело на Челси. "Сините" от Лондон надделяха трудно с 3:2 над Норич като гост в ранния мач за деня. Тами Ейбрахам отбеляза две падения, а един гол реализира Мейсън Маунт. Теемо Пуки пак се разписа за Норич, а Тод Кантуел също вкара. 
Срещата започна ударно и в 3-та минута беше точен Тами Ейбрахам, след като беше намерен на задната греда от центрирането на Сезар Аспиликуета. 

Отговорът на домакините обаче беше светкавичен. В 6-та минута, след многоходова комбинация по левия фланг, Теемо Пуки центрира отлично за Тод Кантуел на близката греда, който наказа Кепа Арисабалага за 1:1.

Челси обаче продължи да е по-настоятелният и в 17-та минута отново излезе напред в резултата. Мейсън Маунт отбеляза за 2:1, след като получи извеждащ пас от Кристиян Пулишич.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Домакините не се предадоха. В 31-та минута, след поредна многоходова атака нападателят Теемо Пуки беше изведен зад гърба на защитата на "сините" от аржентинския си съотборник Емилияно Буендия. Пуки напредна и от малък ъгъл не сгреши срещу Кепа Арисабалага, за да направи резултата 2:2 на почивката. Това е пети гол за нападателя за три мача от началото на кампанията.

Втората част на двубоя беше далеч по-спокойна. Челси стигна до победното попадение в 68-та минута. След бърза контраатака на „сините“ Матео Ковачич намери Тами Ейбрахам, който овладя топката, преодоля последователно двамата централни бранители Грант Ханли и Бен Годфри и пласира чудесен удар в долния ляв ъгъл на Крул, с което оформи и крайния резултат.

По този начин Челси събра актив от 4 точки след 3 кръга и временно поне заема 10-то място в класирането. Норич остана с 3 точки и заема 13-та позиция преди изиграването на другите двубой от този уикенд.