Джейдън Санчо може да каже "не" на Манчестър Юнайтед, в случай че отборът не успее да се класира за участие в Шампионската лига през следващия сезон, твърди "Сън". Звездата на Борусия (Дортмунд) е голямата трансферна цел на "червените дяволи", които са готови да платят на германския клуб за него над 110 милиона евро. Юнайтед готви и изключителна лична оферта за таланта, на когото ще предложи по 400 000 паунда седмично. Голямото желание на Санчо обаче е да играе клуб, който участва в ШЛ.

В момента Юнайтед заема пето място с три точки по-малко от отбора на Челси, който е на четвъртата позиция и също има апетити за Санчо. С днешната дата петото място може би ще даде право на участие в най-комерсиалния турнир, ако наказанието на Манчестър Сити остане. Това обаче все още не е потвърдено от УЕФА. "Гражданите" бяха изхвърлени от евротурнирите за две години, но вече обжалваха. Надеждата на клуба от "Еихад" е или наказанието да бъде отменено, или поне да бъде замразено, докато трае цялата процедура по жалбата. Това може да даде шанс на Сити все пак да играе в ШЛ и през следващия сезон. 

Уулвърхамптън, Шефилд Юнайтед, Тотнъм и Арсенал също ще се борят за участие в Шампионската лига, когато сезонът в Премииър лийг бъде подновен. 

Ман Юнайтед все още има шанс да се класира и през турнира Лига Европа. 

Ако първенството не бъде доиграно, то тогава вариантите за това кой ще играе в евротурнирите не са един и два, но все още няма яснота как ще се процедира в тази ситуация. Със сигурност трансферният прозорец също ще се измести във времето и сделки ще се правят, след като всичко по класирането в отделните първенства бъде уточнено.