Димитър Бербатов не би подписал с Манчестър Сити, независимо колко добра оферта са щели да му предложат “гражданите” в последния ден на трансферния прозорец. Това обяви българинът при официалното си представяне като играч на Манчестър Юнайтед.

 

“Дори не съм си и помислял за Манчестър Сити, заяви Бербо. – Единствената ми цел бе да дойда в Юнайтед. Моите амбиции и цели са високи и аз искам да ги изпълня с най-големия клуб на света.”

 

“Чух за офертата на Сити и за парите, които искат да похарчат. Бях изненадан, но това не промени моето желание. Единствено исках да дойда в Юнайтед. Това бе моята цел и я постигнах”, допълни капитанът на българския национален отбор.

 

Митко не пропусна да коментира и предстоящия си дебют за “червените дяволи” в утрешния мач срещу Ливърпул.

 “Това е голям мач, но ако трябва да сме честни предстоят ни още много важни срещи. Предполагам, че ще ми бъде нервно, тъй като за мен това е нов отбор, нови съотборници, нов град, нова атмосфера. Надявам се с помощта на съотборниците ми да намеря бързо мястото си в тима и да помогна за постигането на клубните цели”, завърши Бербо./БЛИЦ

ОЩЕ ЗА БЕРБАТОВ ОТ ДНЕС
Бербатов: Искам да спечеля „Златната топка”
Уейн Рууни към Бербо: Стягай се да вкарваме!
Райън Гигс: Бербатов може да стане легенда на Юнайтед