Димитър Бербатов ще бъде подложен на строг фитнес курс, когато се завърне в Манчестър Юнайтед през следващата седмица. Българинът премина успешно медицинските прегледи при “червените дяволи”, когато осъществи своя трансфер срещу 30,75 млн. паунда от Тотнъм, но треньорският щаб на “Олд Трафорд” не е останал доволен от общото физическо състояние на Бербо.

“На треньорите бе наредено да му поставят интензивна фитнес програма, когато той се завърне в клуба, за да може да се впише в стандартите на Юнайтед, заяви пред “Нюз ъф дъ Уърлд” източник от клуба. – Според нас той притежава вроден физически потенциал, който му позволява да прави неща, които другите не могат. Но му трябват още 25-30%, за да е в стандартите на клуба. Въпреки че Бербатов ще има допълнителни фитнес занимания, той ще може да се включи към тренировките на Юнайтед.”

Единственият проблем според изданието е пристрастеността на Димитър Бербатов към цигарите. Клубната база на “червените дявали” в Карингтан е известна с това, че там е забрането пушенето./БЛИЦ

ОЩЕ ЗА БЕРБАТОВ: