Една от легендите на Манчестър Юнайтед Анди Коул направи шокиращо признание за здравословното си състояние. Бившият английски нападател има заболяване на бъбреците и е в тежка депресия. Един от героите на „червените дяволи“ в ерата на сър Алекс Фъргюсън често мислел и за край на живота си. В момента той е под строга карантина, тъй като е в рискова група за евентуално заразяване с COVID-19.

"Опитвам се да не гледам прекалено далеч напред и да я карам ден за ден. Наскоро прекарах невероятно време с дъщеря си. Тя ми каза: "Тате, ти ще живееш вечно". Винаги ще го помня. Но аз непрекъснато ѝ казвах: "Ако ги докарам до 50, ще бъда щастлив". Аз съм на година и малко от 50-те и дали ще успея? Имайки предвид какво съм преживял, трябва да измисля нещо. Най-големият ми страх е, че един ден ще се събудя и бъбреците ми ще са спрели. Не ме интересува нищо друго, това е най-големият ми страх", сподели легендата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Питам се как ще премина през това психически, ако отново се случи, страхувам се. Миналата седмица беше една от най-трудните ми. В предишната се видях с дъщеря си, която беше с маска и щит", добави бившият нападател.

"Това беше първият път, когато успях да общувам с някого от девет седмици. Но след като си тръгна, беше ужасно. Има много случаи, в които искам да се откажа. Не само от живота, но и от всичко друго", завърши Анди Коул.