Жребият за Лига Европа отреди ЦСКА да се изправи срещу Титоград (Подгорица) в първия квалификационен кръг. Съперникът на "червените" всъщност е Младост (Подгорица) - отборът от Черна гора, който Лудогорец елиминира през 2016 година. 

Титоград завършва на четвъртото място в местната Първа лига, но се класира в турнира Лига Европа благодарение на успеха на Будучност, който печели Купата на Черна гора и освобождава още едно място по-надолу в класирането.

Съперникът на ЦСКА в миналото е носил името Младост, но от миналия сезон си е възвърнал автентичното Титоград. В клубната витрина имат титла (2016 г.) и две национални купи (2015 и 2018 г.). 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

От Титоград са тръгнали доста излезли футболисти, сред които легендите Деян Савичевич и Предраг Миятович. Настоящият играч Стеван Йоветич също е от школата на този клуб.

През 2014 година български футболист беше част от Младост (Подгорица). Полузащитникът Дилян Колев (вляво на снимката) игра за отбора, след като преди това беше и в Челик (Никшич). Колев и съотборниците му в тима от Подгорица стигнаха финал за Купата на Черна гора, в който загубиха с 0:1 от Ловчен.

През 2016 година Младост се падна срещу Лудогорец във втория квалификационен кръг в Шампионската лига. "Орлите" нямаха особени проблеми срещу съперника от Подгорица - 2:0 в Разград след голове на Козмин Моци и Джоди Лукоки и успех с 3:0 на реванша. Точни за Лудогорец в Подгорица бяха Лукоки (на два пъти) и Вандерсон. 

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ