Рома победи Йънг Бойс с 3:1 в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа, където е и ЦСКА.

Противно на логиката Йънг Бойс откри резултата, след като Нсаме направи страхотен пробив и се разписа във вратата на Лопес в 34-ата минута на двубоя. До почивката Рома стигна до изравнително попадение. В 44-ата минута Борха Майорал от няколко метра матира стража на гостите, за да възстанови равенството след удар на Педро и спасяване на вратаря.

Калафиори стреля опасно към вратата на съперника в 49-ата минута, за щастие на гостите топката мина над гредата. Шест минути по-късно Мхитарян стреля опасно, но вратарят на гостите Давид фон Балмос остави тима си в двубоя. 

В 59-ата минута с далечен точен шут Калафиори даде аванс на "вълците" в резултата. Рома съумя да реализира и трето попадение в съперниковата врата. В 81-ата минута Джеко простреля съперниковата врата с елегантен удар от въздуха от около 12 метра, а само две минути по-късно гостите останаха с човек по-малко на терена след червен картон на Камара.

След този успех Рома е на първото място с 13 точки, а Йънг Бойс е на втората позиция със 7. Клуж е на трета позиция с 5 точки, докато ЦСКА е на дъното с 2.