Треньорът на Интер Антонио Конте говори преди утрешния реванш с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа (22:00 часа наше време) в Милано. Той каза, че че тимът му трябва да внимава с българския шампион и че съжалява, че двубоят ще се играе пред празни трибуни, като пожела кризата с коронавируса в Италия да се реши час по-скоро.

"Преди всичко е важно да продължим напред. Най-важното е да се класираме за 1/8-финалите в Лига Европа. Всеки един мач започва от 0:0 и утре трябва да се представим добре, за да победим. В тези мачове можем да разберем в какво състояние са футболистите. Както Алексис Санчес, така и Кристиан Ериксен влизат все повече в механизмите на нашата игра. Трябва да видим до какво физическо състояние са стигнали”, каза Конте преди битката утре, след което продължи по темата с вируса-убиец.

“Бяхме съсредоточени върху мача със Сампдория, но отлагането на мача промени плановете ни. В същото време тренирахме и сме подготвени за цикъла от мачове, който ни предстои. Мисля, че да играеш пред празни трибуни не е никак хубаво. Спектакълът е необходим. Футболът има нужда от атмосфера и публика. Въпреки това разбираме решението на медиците. Пожелавам си всичко да се оправи възможно най-бързо", заяви треньорът на Интер.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа