Днес в Манчестър явно е доста оживено. Градското летище не е било толкова посетено от звезди на европейски грандове от финала за купата на УЕФА през май между Рейнджърс и Зенит или по-скоро от финала на Шампионската лига между Милан и Ювентус през 2003 г.

Според различните английски форуми, следящи наживо последния ден от трансферния прозорец, на летището в Манчестър е доста оживено днес. “Скай Спортс” съобщи, че Бербатов е отлетял в посока северния град, за да оформи трансфера си в Юнайтед или Сити. Това продължава да е голямата неизвестна за деня.
 
В предаване на ирландска радиостанция бе съобщено, че камерунският нападател на Барселона Самуел Ето`о е видян на летището в Манчестър. Британски сайт твърди, че от Лион в посока манчестърския аеропорт е отлетял младият френски национал Карим Бензема. Във форума на “Би Би Си” се включи читател, който пък заяви, че на летището в града на Юнайтед и Сити е забелязал острието на холандския Аякс Клаас Ян Хунтелаар.
 
Ако всички тези пристигнали в града нападатели наистина са там, то явно в Манчестър тази вечер няма да настъпи нощ. Все пак при наличието на толкова Звезди е невъзможно да има мрак./БЛИЦ