ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Напускането на Лионел Меси нанесе огромна загуба на последователи за ПСЖ в социалната мрежа Instagram, а междувременно АФП съобщи, позозовайки се на два различни източника, че аржентинецът вече води преговори с делегация от Саудитска Арабия в Париж

За по-малко от 24 часа след последния мач на аржентинеца за тима при загубата с 2:3 от Клермон и освиркванията за него на "Парк де Пренс", акаунтът на ПСЖ в Instagram загуби над милион от своите последователи. Преди последния мач на парижани за сезона в Лига 1, те имаха 70,4 милиона последователи, а на следващия ден бройката бе 69,4 милиона, като продължава да спада.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Футболисти като Меси оказват огромно влияние върху социалните мрежи. Както е известно същият ефект, но в обратна посока, имаше пристигането на Кристиано Роналдо в саудитския Ал Насър, чиято бройка последователи избухна до небесата само за часове, а е момента клубът е следван от 14,8 милиона души.

Днес пък делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е пристигнала в Париж, за да приключи многомилионен договор с Лионел Меси, твърди АФП от два различни източника, близки до преговорите.

"Има делегация от Саудитска Арабия, която има само една цел - да се завърне с официално споразумение с Меси", коментира един от източниците, според който арабите са били са среща с бащата на Меси - Хорхе, който е и негов агент.

"На последния етап от преговорите сме. Ако всичко е наред, Меси ще подпише и Ал-Хилал ще го обяви преди края на седмицата", коментира друг източник, който участва в преговорите.

Меси, който досега беше играч на ПСЖ, който е собственост на фонд на Катар, вече има тесни връзки със Саудитска Арабия, тъй като е официален посланик на туризма на страната. Той се свързва още със завръщане в Барселона или трансфер в американския клуб на Дейвид Бекъм Интер Маями.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!