Юношата Макс Тейлър пребори рака и вече тренира с отбора на Манчестър Юнайтед до 23 години, обявиха официално от английския гранд.

През февруари тийнейджърът научи тежката диагноза и се подложи на химиотерапия, а лечението се отрази добре на младия защитник, който се възстанови и поднови тренировки. Той подписа през 2018 година професионален договор с клуба.

„Червените дяволи“ публикуваха снимка на Макс Тейлър със съотборниците му преди тренировката, за да отбележат завръщането му на терена.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Чувствам се изключително горд и щастлив, че съм отново на тренировъчното игрище заедно с моите съотборници и приятели. Без подкрепата на моето семейство, съотборниците ми и, разбира се, лекарите, нямаше да мога да тренирам към този момент. Искам да благодаря на медицински щаб на клуба, с който работих по време на целия процес от моята рехабилитация. Следващата стъпка е да продължа с усилената работа във фитнеса и на терена“, благодари Макс Тейлър на лекарите и близките си.

Младият футболист се присъедини към Манчестър Юнайтед през 2014 година след успешен пробен период и сега иска отново да си спечели в състава под 23 години и да направи пробив до първия тим.