Халифа бин Хамад Ал Тани, роднина на собственика на ПСЖ, сподели публикация в социалните си мрежи, „предупреждавайки“ треньора Маурисио Почетино. Парижани спечелиха с 2:1 срещу гостуващия Олимпик (Лион) в Лига 1 вчера, а в 76-ата минута Почетино смени Лионел Меси, пускайки Ашраф Хакими в игра и не получи поздрав от сънародника си, което не остана незабелязано.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Още през Ал Тани разкри много неща преди Меси да пристигне в клуба, както и за евентуален бъдещ трансфер на Килиан Мбапе в Мадрид. Сега той публикува изображение на Почетино в "Tуитър", което изглежда „заплашително” за бъдещето на треньора в Париж.

„Лондон е красив град, а ти го знаеш това”, е написал Ал Тани като съобщение към снимката, която има ясна препратка към бившия работодател на аржентинския специалист – Тотнъм.

Това действие на Ал Тани може да се приеме като обикновена шега между двамата или като силно предупреждение за бъдещи решения на Почетино. Истината е, че ПСЖ все още се опитва да намери пътя си, въпреки че има в състава си Меси, Неймар и Мбапе.

В следващия кръг ПСЖ играе срещу Метц в сряда, а Меси ще бъде отново в светлината на прожекторите и най-вече как ще реагират по време на мача, ако Почетино отново реши да го смени.