Бившият нападател на Добруджа, Левски и Локомотив (Пловдив) Петре Григораш даде интересно интервю в родината си, в което направи шокиращо признание за престоя си в България. По-точно става дума за периода, в който играе за „смърфовете“. Той е част от „черно-белите“ в периода 1993-94 г.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Добрич се намира на 90 км от Констанца. Още пазя много спомени от там. Останах в сърцата на хората, все още ме канят на различни събития, давам интервюта. Оставих красиви спомени там. В Пловдив бе различно. Президентът бе крадец, когото убиха около три години, след като напуснах. Спомням си, че веднъж отидохме да празнуваме след дербито с Ботев, той бе заобиколен от армия бодигарди, а автомати „Калашников” бяха наредени на масата като чаши. Не знаехме как да се измъкнем по-бързо оттам, за да не ядосаме някого и да усетим куршумите върху нас”, споделя Григораш в интервю за „Playsport“.

57-годишният бивш нападател вероятно има предвид бившия президент на Локомотив (Пловдив) Николай Попов, известен като Мартеницата. Той обаче е убит на 1 март 2005 г., а не около три години след напускането на румънеца. През 1994 г. Попов наследява Николай Гигов като президент на „смърфовете“, като на 23 години става най-младият бос в историята на клуба.