Футболните коментатори на спортния канал “Скай спортс”, който излъчи пряко двубоя между Челси и Манчестър Юнайтед (1:1), заявиха, че Димитър Бербатов е имал труден старт с екипа на "червените дяволи", поради простата причина, че в първите си два мача се е изправил срещу най-добрите защити във Висшата лига - на Ливърпул и на Челси.

Холандската легенда Рууд Гулит, който бе гост в студиото, каза, че когато топката не е в Бербатов той просто ходи – нещо, което не е нормално да си позволява в отбор като Манчестър Юнайтед. Холандецът все пак изтъкна, че Бербатов е по-друг тип играч и, че ще му трябва повече време да се нагоди към отбора, тъй като и съотборниците му не знаят как точно да играят с него.


Митко получи сравнително ниска оценка за представянето си срещу Челси. Според сайта Goal.com българинът получи оценка 5, като тя е най-ниска за състава на Юнайтед. Петица имат още Едвин Ван Дер Сар, резервният вратар Томаш Кушчак и Джон О`Шей

 

Goal.com                5

Все още търси мястото си в състава на Манчестър Юнайтед. Имаше заслуга за гола, след като неговия удар бе отразен от Чех, а след това Парк порази вратата на Челси. Това обаче бе единствената проява на българина.


Скай спортс  6

Свърши добра работа в началото. След това се провали, можеше да вкара за 2:0./БЛИЦ

 

ОЩЕ ЗА ЧЕЛСИ - МАНЧЕСТЪР (ЮН)