Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни го закъса напоследък, след като бе унижен и стана за смях, заспивайки пиян на стола в хотелска стая с три полуголи красавици, които си направиха снимки с него, включително и такива, на които показват голи задници и гърди. Мениджърът на Дарби Каунти твърди, че е бил изнудван и е станал жертва на „постановка“ за огромен скандал, но го връхлетяха нови проблеми след друга негова проява.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Само преди дни Рууни съобщи, че халфът на водения от него тим Джейсън Найт е претърпял контузия, която го вади от игра за три месеца. Бившият футболист обаче пропусна да спомене, че е той е причинил травмата на Найт след остро влизане за спортна топка по време на двустранна игра. 20-годишният ирландски халф е смятан за един от най-обещаващите играчи на „овните“.

Заради финансови проблеми в отбора има дефицит на футболисти и Рууни е принуден да се включва в тренировките. Дарби е регистрирал до момента едва девет играчи за първия отбор, двама от които са вратари. В първия кръг за сезона в Чемпиъншип футболистите на Рууни се изправят срещу Хъдърсфийлд на 7 август.