Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън най-вероятно ще закотви Уейн Рууни на резервната скамейка в много от мачовете през сезона. 22 годишният Рууни има средно по 43 мача за Юнайтед на сезон, но това може да се промени след идването на Бербатов. Сър Алекс има четирима страхотни нападатели в момента и вече предупреди, че те не могат да очакват да играят във всеки мач.

“Те са наясно, че рано или късно някои от тях ще са резерви. Аз знам,че някои играчи искат да играят всяка седмица, но това просто не е възможно.Ерик Кантона беше такъв тип, винаги искаше да е на терена.”
“Ако желаем да продължим с успехите си, трябва да имаме четирима равностойни нападатели, както беше през 1999 г. Тогава аз разполагах с Дуайт Йорк и Анди Коул,Теди Шерингам и Оле Солскяр. Йорк и Коул си партнираха чудесно и затова бяха титуляри. Но Шерингам и Солскяр винаги вкарваха най-важните голове, когато им гласувах доверие.”
Най-вероятно Уейн Рууни ще остане резерва и днес срещу Болтън в мач от Висшата Лига.Той все още няма гол за Юнайтед през този сезон.
“Не мисля че той (Рууни) играе лошо,просто не му се откриват достатъчно шансове за гол”, смята Фърги.
Сър Алекс не пропуска  да похвали за пореден път и Димитър Бербатов.
“Бербо ще донесе на Юнайтед опит, самочувствие и съсредоточеност пред гола. Изобщо не се съмнявам, че той ще направи отбора ни по-добър.Бербатов взима правилните решения на терена, нещо много важно за нас в атакуващ план”./БЛИЦ