Грандиозен сексскандал тресе от дни италианския футбол, след като играч от Серия “С” призна, че работи като жиголо и има редовна клиентела от около 30 души. В интервю да телевизия “La7” посветено на хомосексуализма във футбола той разкрива и връзките си с играчи от елитната дивизия, като има сред тях има италиански и чуждестранни национали.

"Продавам се на футболисти от грандовете, започва шокиращия си разказ Виктори, какъвто е псевдонимът на играча. - Някои от тях са национали и са женени. Три пъти са ми предлагали да правим групов секс със съотборници. Най-много от всичко държат на дискретността и адски се страхуват да не бъдат разпознати или разкрити. С един от тях съм се срещал само на тъмно във вила в покрайнините на Милано. Дори не зная кой беше. Едно от най-важните им условия е да правим секс на загасени лампи."
 
"Изкарвам около 1500 евро за няколко часа, продължава той. - Футболистите плащат колкото им кажеш и изобщо не се пазарят. Най-често се срещам с тях в хотели в неделя вечер след мач. Това е единственият миг спокойствие, който имат звездите. Искат да се отпуснат максимално. Не се притесняват да се целуват уста в уста с мен. Обикновено те са по-активната страна, много малко от тях са пасивни. По-голямата част от клиентите ми са бисексуални и имат нужда от по-различен секс, въпреки че са женени. В Италия нито един футболист от шампионата не иска да си признае, че е гей, поне не точно сега. В момента отношението към мъжете с различна сексуалност в страната ни е ужасно и затова може би е по-добре за тях да крият."/БЛИЦ