Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана изключително разочарован след загубата на "орлите" с 2:3 от Ференцварош и отпадането от Шампионската лига. Той коментира ключовите моменти, както и ироничната усмивка на Марселиньо при смяната му.

"Имаше ключови моменти, които се отразиха на резултата. Първият гол - статично положение, вторият избита топк,а и най-вече изпуснатата дузпа. 2:2 ти дава увереност, че може да се променят нещата. Ранният трети гол също ни попари. Опитваха се момчетата, не мога да ги виня за това. Добра успеваемост за Ференцварош, а при нас не се получи. Направихме грешки, които ако не бяхме направили, нямаше да е такъв резултатът. Целта е да ги изчистваме. Виждаше се, че с изпуснатата дузпа на Якуб му падна самочувствието и беше ясно, че няма да се получи. Затова го смених на почивката", каза Стоев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Наставникът коментира и ситуацията при смяната на Марселиньо, който се усмихваше иронично, докато се прибираше към скамейката.

"Моят разговор с него беше, че ще играе, докогато е полезен. Всеки футболист може би си мисли, че е полезен на терена, но все пак треньорът решава. Ще е трудно сглобяването на защитната формация в мача с Берое, но ще мислим. Ние не можем да си позволим да наведем глави, предстоят и други мачове. Трябва да се стремим всеки мач да взимаме", коментира Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери