Мениджърът на сър Алекс Фъргюсън заяви, че е доволен от играта на тима в първите 20 минути на срещата. “Започнахме мача много добре. След това намалявахме скоростта постоянно и от там дойде изравняването на силите. Все още има играчи в нашия състав, които се опитват да стигнат топ физическото си ниво – Бербатов, Харгрийвс, Роналдо, Парк и Гари Невил. Затова не сме толкова свежи в атака. Не беше лесно за тях в този горещ ден. Имам чувството, че пропуснахме добър шанс да победим в този мач”, каза шотландецът. “Радвам се, че Гари Невил и Джони Евънс се разбират в защита”, допълни мениджърът на “червените дяволи”.

След това равенство Челси вече е на 9 точки пред Манчестър, но според сър Алекс в следващите няколко седмици формата на тима ще се покачи значително. “Имаме труден старт, гостувахме на “Анфилд” на Ливърпул, където допуснахме обрат и загубихме. Трудно е да коментирам моментното ни класиране, но през октомври всичко ще бъде наред”, завърши сър Алекс.

“Мачът бе един от най-добрите, които сме играли от началото на сезона, като имаме предвид проблемите в състава ни”, каза Луис Фелипе Сколари пред Скай спортс. “След като загубихме Деко в началото на двубоя, Манчестър контролираше играта през първите 15 минути, играха по-добре от нас. Получихме гол, след което се активизирахме. Имахме много шансове, но ги пропуснахме. На полувремето казах на Лампард и Балак да действат в по-предни позиции, да помагат на Дрогба”, завърши португалският специалист./БЛИЦ