Мениджърът на Митко Бербатов в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че не е притеснен от появата на новите собственици на градския съперник Манчестър Сити – групировката от Абу Даби.

“Не се страхувам, а и няма от какво и от кого”, каза сър Алекс, който е на среща между най-добрите треньори в централата на УЕФА. “Ние отдавна сме създали добър екип, работим в продължение на много години, така че няма място за страх”, добави шотландецът. “Винаги сме изправени пред предизвикателства. Преди няколко години подобно нещо се случи с Челси, преди това беше пък Арсенал”, каза още Фъргюсън. Новият собственик на Сити д-р Сюлейман Ал-Фахим шокира преди няколко дни света, след като каза, че е готов да извади 135 милиона евро за звездата на градския съперник Юнайтед Кристиано Роналдо. “О, те могат да говорят”, отвърна сър Алекс.


Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер също присъства на срещата. “Футболът е най-популярният спорт в света и е напълно нормално да привлича парите, което всъщност е доста добре”, каза Венгер./БЛИЦ