Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкритикува защитата, която според него има вина и за двата гола. В същото време шотландецът похвали Бербо, като каза, че мачът е започнал супер след неговите отигравания.

“Представихме се изключително слабо, получихме и два гола като гост, което е неприемливо за Манчестър Юнайтед. Когато имаш лош ден, трябва да направиш нещо, за да ти потръгне играта и ние опитахме. Защитата обаче ни бе доста слаба и имаше вина и за двата гола”, каза сър Алекс след двубоя.

“Ливърпул имаше късмет не само при двата гола, а и през целия мач. Мисля, че те не бяха много по-добрия отбор. Започнахме отлично още в 1-ата минута с удар на Бербатов, след това дойде асистенцията му, след която Тевес откри резултата в наша полза. Трябваше след това да продължим с доброто си представяне. Играчите на Ливърпул се справиха отлично с това да ни принуждават да правим грешки и не успяхме да се справим с тактиката им в този мач. Трудно е да кажа защо се случи така. Никой не показа най-доброто, на което е способен с изключение на Рио Фърдинанд”, допълни Фъргюсън.

"Не съм съгласен с червения картон на Немяна. Карагър също правеше шпагати през целия мач, а накрая дори и фаул не ни дадоха. Ние получихме няколко жълти и един червен картон. Да не би това да означава, че сме груб отбор. Едва ли, просто публиката изигра основна роля в решението на съдията  днес", коментира изгонването на Видич сър Алекс.

Специалистът завърши с това, че Майкъл Карик на пръв поглед няма счупване на крака, но със сигурност ще пропусне мача с Виляреал в сряда за Шампионската лига./БЛИЦ