Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви, че се надява Димитър Бербатов да е готов за неделния мач с Челси на “Стамфорд Бридж”. “Червените дяволи” се надяват в Лондон да се върнат в борбата за титлата, след като миналата събота претърпяха поражение с 1:2 от Ливърпул.

Бербатов пропусна мача с Виляреал (0:0) от Шампионската лига в сряда заради контузия в коляното, която получи при дебюта си за Юнайтед на “Анфилд”. Сега Фъргюсън се надява, че ще може да разчита на българина срещу Челси, а отборът ще бъде подсилен и от завръщането след наказание на Пол Скоулс.

“Мисля че Бербатов има добри шансове да играе и се надявам да е готов, заяви Фъргюсън пред “Скай Спортс”. – Скоулс се връща след наказание, което в наш плюс. Видич е наказан и за това пуснах Джони Евънс срещу Виляреал и той се справи добре.”

“Ако мога да разчитам на Бербатов и Скоулс, ще мога да направя някои промени в тима, допълни шотландецът.

Юнайтед направи слаб старт на сезона, след като спечели само един петте си мача във всички надпревари. Фъргюсън е сигурен, че тимът му скоро ще намери най-добрата си форма.

“Предстои голям мач, но в момента всичките ни срещи са такива, обяви сър Алекс. – Все още не сме стигнали своя пик, но така беше и през миналия сезон. Нормално е някъде през октомври да видите нашето подобрение, ще бъдем много по-добри.”/БЛИЦ