Българската легенда на световния футбол Христо Стоичков изрази мнение, че френският национал Килиан Мбапе е направил правилен избор да остане в ПСЖ за сметка на свободен трансфер в Реал (Мадрид).

“Обичам Париж и тук получих моята "Златна топка"! На тази снимка с един бъдещ неин носител - Килиан Мбапе! Страхотно решение е, че остава”, написа Камата във “Фейсбук”.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

По неофициални данни французинът ще подпише нов 3-годишен договор с ПСЖ, който ще му носи колосални приходи - заплата от 100 милиона евро на година. Той също така ще получи солиден бонус между 100 и 150 милиона евро при полагането на подписа под контракта.
 

Мбапе сам е съобщил решението си на президента на Реал Флорентино Перес. Мбапе е направил това в Whatsapp, като популярният испански журналист Джосеп Педрерол разкри в предаването си “Ел Чирингито” какво е написал Мбапе, както и последвалия отговор на Перес.

“Съобщавам ви, че избрах да остана в ПСЖ. Искам да ви благодаря за възможността, която ми предоставихте да играя в Мадрид, клубът, на който съм фен от малък. Надявам се, че ще проявите разбиране към моето решение, и ви желая успех на финала в Шампионската лига”, написал Мбапе на френски език.

“Желая ти всичко най-добро. Съжалявам за случилото се през последните няколко дни. Те разбиха детската ти мечта”, лаконичен бил Перес.