Карлос Тевес обяви, че е щастлив в Манчестър Юнайтед, въпреки че има трудности с попадането в титулярния състав през този сезон. Аржентинският нападател имаше основна роля за “червените дяволи” при дубъла през миналия шампионат след трансфера си от Уест Хям, но в последно време Уейн Рууни и Димитър Бербатов са предпочитани пред него в офанзивен план.

След възстановяването на Кристиано Роналдо, мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън обяви, че има трудности при избора на играчи за атаката на тима. Договорът за наем на Тевес изтича през следващото лято, а той все още няма постоянен договор с клуба. Аржентинецът твърди, че няма намерение да напуска Юнайтед.

“Този сезон е по-труден за мен и имам затруднение с попадането в първия тим. Конкуренцията на Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Димитър Бербатов е жестока, твърди Тевес пред “Дейли Мейл”. – Клубът разполага с най-надарената нападателна линия в Англия и мениджърът реши, че не можем да играем и четиримата едновременно.”

“Аз искам да играя повече и Фъргюсън знае това, но това не е повод за проблеми между нас. Няма начин да напусна клуба, убеден съм в думите си. Доверявам се на мениджъра, така както и той на мен. В този спорт е необходимо да си търпелив и аз ще чакам”, твърди аржентинецът, който се очаква днес да бъде наблюдаван от новия аржентински селекционер Диего Марадона./БЛИЦ