ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Украйна се съвзе след загубата с 0:3 от Шотландия и постигна изразителна победа с 5:0 като гост на Армения в среща от група 1 на Лига "Б" в турнира Лига на нациите. По този начин представителният тим на воюващата с Русия страна запази шанса си да спечели първото място и да се изкачи в най-силната дивизия. 

Всичко ще се реши в следващия кръг във вторник, когато Украйна приема шотландците. В същото време арменците се борят да не изпаднат, защото са последни в класирането.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Новото попълнение на ЦСКА Жираир Шагоян влезе като резерва срещу украинците днес, появявайки се в игра в 63-ата минута, когато гостите вече водеха с 2:0. 

Защитникът на Динамо (Киев) Олександър Тимчук вкара първия гол на празна врата в 22-ата минута след подаване на Олександър Зубков. После двамата си размениха ролите и Зубков покачи на 2:0 в 57-ата.

В 69-ата Артьом Довбик покачи на 3:0, а до края точни във вратата на Армения бяха още Данило Игнатенко и още веднъж Довбик - 5:0 за украинците.

В другата среща от групата по-късно днес Шотландия приема Република Ирландия (от 21:45 часа).

Изразителният успех изкачи Украйна на първата позиция с актив от 10 точки, шотландците са втори с 9, ирландците имат 4, а Армения остава последен с 3 точки и ще се бори за оцеляване в групата.

AРМЕНИЯ - УКРАЙНА 0:5
0:1 Олександър Тимчук (22), 0:2 Олександър Зубков (57), 0:3 Артьом Довбик (69), 0:4 Данило Игнатенко (81), 0:5 Артьом Довбик (85)

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК