ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Феновете на Аржентина създадоха настръхваща атмосфера за първия мач на националния отбор на страната след спечелването на Мондиал 2022. „Гаучосите“ победиха Панама с 2:0, а преди двубоя на стадион „Монументал“ в Буенос Айрес запалянковците организираха светлинно и пиротехническо шоу.

По трибуните имаше 85 000 зрители, но интересът беше значително по-голям. Информациите сочеха, че близо 2 милиона заявки са постъпили за билети за мача.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Всички играчи от състава на Лионел Скалони, спечелили трофея от световното първенство в края на миналата година, получиха собствено копие от световната купа. Моментът беше изключително емоционален и сълзите потекоха от очите на всички аржентински национали.

Нападателят Лаутаро Мартинес, който влезе като резерва на почивката на мача с Панама, стана един главните герои на тържеството. Той грабна микрофона, разпяваше публиката, пееше с нея и приканваше своите съотборници да участват по-бурно в тържествата.

Емилиано Мартинес повтори скандалния си жест от награждаването на Мондиал 2022, когато постави пред слабините наградата си за най-добър вратар на световното първенство. Сега той стори същото, но с личното си копие на световната купа. Стражът на Астън Вила обаче имаше компания. Същият жест заедно с него направиха Гуидо Родригес, Маркос Акуня, Херонимо Рули и Херман Песея.