Алисия е първият гост във втория сезон на „Вечерното шоу на Азис”. В новото студио, фолк дивата ще сподели пред Азис, че най-много се е харесвала когато е била бременна и, че с Валери Божинов вече мислят и за момиче, но няма да бързат и искат да имат второ дете след две три години. Водещиятняма да избегне и темата за Златка, с която Валери беше засечен в столично заведение и се предполагаше, че изкусителката е имала връзка с него. „Златка е от т.н. „Сотаджийки”, момичета на повикване, които идват по бързо от СОТ”, ще каже по темата Алисия.
Ще стане ясно, че певицата и футболистът имат разкрепостена връзка и нямат проблем всеки от тях да излиза поотделно. „След кратка раздяла се желаем по-силно”, ще разясни Алисия. Зрителите на „Вечерното шоу на Азис” ще научат още, че Божинов готви пилешки филенца и ризото на любимата си и обича да се разхожда по слипове в къщи.
На темата за секса, фолк дивата ще сподели, че иска да прави секс в самолет и, че не може да бъде с някой само за една нощ.
В предаването Азис ще провокира Алисия да стреля с въздушна пушка. Тя ще уцели осмица в целта, а Васко деветка. След това певицата ще заяви, че ако е стреляла по Златка със сигурност е щяла да уцели десетката.
Гостуването на Алисия ще се излъчи довечера от 22:00 часа само във „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2. /БЛИЦ