ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният в с прякора си Бръснача бивш футболист на Ливърпул и Тотнъм Нийл Ръдък се похвали, че пенисът му се е утроил по размер, след като се е подложил на спешна стомашна операция миналата година.

54-годишният бивш английски футболист отслабнал с 44,5 килограма след хирургичната интервенция. Той напълня, след като се оттегли от футбола, но три четвърти от стомаха му бяха отстранени, след като стигна над 150 килограма по време на пандемията заради COVID-19. Ръдък консумирал по 20 халби бира на ден и не се е ограничавал с храна.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Сега виждам края на своя пенис. Стана три пъти по-голям. Сега мога да правя хеликоптери с него“, сподели с усмивка Ръдък, според който сексуалният му живот не може да се подобри повече.

Ръдък живее с бившия бляскав модел и негова съпруга Лия Нюман и двете им деца в Кент. Известен е като Бръснача заради бруталната си игра. През 1996 година в мач на резервите между Ливърпул и Манчестър Юнайтед той чупи двата крака на една от звездите на „червените дяволи“ Анди Коул с брутално влизане.

"Ако трябва да бъда честен, не исках да му чупя и двата крака. Исках само единия. Получи се перфектно", споделя тогава Нийл Ръдък.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК