Фолкпевицата Емануела е луда по капитана на младежкия национален отбор Ники Михайлов. Вратарят на холандския Твенте, който е сред най-актуалните плейбои в момента, и певицата се запознали през декември в столичното заведение "Версай".

Тогава 20-годишният страж бе в София, за да снима видео клип с една от най-известните фолкдиви Анелия, където е главният герой.

Близки на Емилия твърдят, че след като се запознали двамата си разменили телефоните и съответно няколко СМС-а. Самата тя обявила пред своите най-близки приятели, че иска на всяка цена да има връзка с Михайлов-младши, пише Sportal. "Той е страхотен хубавец. Много ми харесва как се облича и как се държи. Истински гъзар е, но въпреки това се държи като истински джентълмен", коментирала младата майка.

Тя дори обяснила, че няма начин да не приюти плейбоя в обятията си съвсем скоро. Емануела сподели преди Нова година, че искала да снима клип с юношата на Левски, но докато се накани да го покани колежката и Анелия я изпреварила. Красавицата в момента е без сериозен приятел, като се надява да спечели сърцето на Ники Михайлов. Преди време името й бе спрягано за авантюра с друг от плейбоите в българския футбол Благой Георгиев.

Михайлов-младши от половин година вече не е с голямата си любов - бившата Плеймейтка Николета Лозанова, с която бяха заедно над 2 години. Близки до Михайлов твърдят, че от месец-два насам той е със сериозна приятелка, но пази името й от пресата. /БЛИЦ