Фолкпевицата Кали също участва в подготовката на феновете преди дербито между Левски и ЦСКА в събота. Фолкфурията, която стана известна с хита “4-4-2” - химн на българския национален отбор преди участието на световното първенство във Франция през 1998 година, прие предизвикателството и се срещна с фракции на двата фенклуба – тези на Левски и ЦСКА дни преди двубоя.
 

Изпълнителката помогна на “сините” в изработването на транспаранти, като заедно купили плат и измислили текстовете, а тя собственоръчно надписала лозунгите, които изразяват недоволството от кризата в отбора. Всичко това се случва в новото риалити по БНТ 1 “Животът на другите”, а предаването с Кали е тази вечер след централната емисия новини.


Освен това певицатна посредничи за срещата на запалянковците от „София-Запад” с футболистите на Левски, но единствено звездата Георги Иванов – Гонзо се вижда с феновете.


Желанието на привържениците е тежко, те молят Гонзо да се оттегли, тъй като според тях отборът играе по-силно без него. "Резултатите на Левски са колективни и не аз решавам кой да рита в отделните мачове", изразява на свой ред позицията си Гонзо. Разговорът между запалянковците и футболиста още повече натъжава Кали, тъй като тя се поставя на неговото място и искрено му съчувства.

"Ако някой от моите фенове директно дойде и ми каже, че вече не ставам за певица, ще се откажа от сцената", категорична е тя.


Кали решава да посети и цесекарите, които нямат критики към своя тим, но пък не харесват управниците му. Заедно с представителите на фракция „Горди” Кали рисува върху тренировъчния балон на стадион „Българска армия” графити с текст: „Томов иди си!”. Вярна на синия отбор, певицата обаче отказва да пее песни с „червените” и не взима участие в направата на техните транспаранти за дербито./БЛИЦ