Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков официално представи собствената си марка облекла „HS8“. Камата благодари на всички, които са му помогнали в осъществяването на проекта, и заяви, че в основата на всичко са децата. На церемонията стана ясно, че носителят на „Златната топка“ за 1994 г. има и нов сайт 8hristo.com. Камата беше подкрепен на сцената от спортния журналист Владимир Памуков, с когото заедно написаха бестселъра „Историята. Христо Стоичков“.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази колекция за спортна линия, тя е за всички - обичам голф, лов. Логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, но и за свободното време“, заяви Стоичков.

„Много хора работиха над този проект. Когато в САЩ подарявам фланелки, се учудват какви добри стоки се правят в една малка България. Благодаря на Веско Илчев, на "Красико", на сина на Васко Драголов. Всичко ми хареса. Три момчета се грижат за новия сайт, направиха го да издържа на 1000 посещавания едновременно. Благодаря на Боян Бойчев, който поддържа сайта и е експерт по цялата информация“, допълни Камата.

„Искам да оставя това за спомен. Специално от Испания тук е Николас Перес, който ми е скъп гост. Той е човекът, който направи фенклуба "Христо Стоичков" в Саламанка. Подарявам му копие от "Златната топка". Не всеки получава такава", каза голмайсторът на световното първенство през 1994 г.