Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, отново се показа от Мелбърн, където е вече повече от седмица. Двамата обаче продължават да бъдат разделени, очаквайки приключването на задължителната карантина, в която бяха поставени тенисистите преди Australian Open. От публикациите на Лолита в "Инстаграм" ясно личи, че тя вече трудно издържа самичка. 

Красавицата страда от факта, че Григор е под карантина и може единствено да го гледа отстрани. Днес Лолита публикува селфи, показвайки се от трибуните на "Род Лейвър Арена".

Към кадъра Османова е добавила прободено сърце. Така тя показва, че страда по Гришо и очевидно не се задоволява само с това да го гледа как тренира...

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Любимата на Гришо пусна СНИМКА и всички започнаха да си задават пикантен въпрос

Лолита изгледа поредното занимание на Димитров с Давид Гофен на централния корт, след което отново се прибра самичка в хотелската си стая, публикувайки снимка и от там.

Както е известно, българинът се подготвя само с белгиеца, докато и двамата са под карантина. След приключването й обаче - след втората седмица, тенисистите ще имат право да редуват спаринг партньорите си.