Испанският идол в тениса Рафаел Надал ще се ожени на 19 октомври за дългогодишната си приятелка Франсиска Перейо на наистина уникално място. Двамата са заедно от 14 години, но едва сега ще си кажат заветното „да“, като сватбата им ще бъде невероятна – 500 гости на място, оценено на 125 милиона евро.

Празненството ще бъде организирано на крепостта Ла Форталеса в северната част на Майорка. Това е място, което нормални граждани рядко посещават, а до него се стига по частен път. Крепостта разполага с осем сгради, 17 стаи за гости, площадка за хеликоптер, огромни градини, два басейна и други екстри. От 2011 година тя е собственост на английския лорд Джеймс Луптън и регистриран паметник на културата. Това задължава лорда да я отваря за посещение поне няколко дни в годината.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Сред поканените 500 гости ще е кралското семейство, големият съперник на Надал на корта Роджър Федерер, португалската футболна звезда Кристиано Рналдо, поп певецът Енрике Иглесиас и баскетболистът Пау Гасол.

На същото място се ожени и уелската звезда на Реал (Мадрид) Гарет Бейл за любимата си Ема, както и баскетболистът Руди Фернандес за модела Хелен Линдес.